Jongetje en leraar in de gymzaal: quote op volleybal 'boeien, binden en beter leren bewegen'

Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs voor het primair onderwijs

Post-hbo-opleiding

Wil jij een Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs halen en specialist bewegingsonderwijs worden op basisscholen voor groep 3 tot en met 8?

In het kort

Jij ontwerpt straks lessen bewegingsonderwijs en biedt deze op een veilige en verantwoorde wijze aan. Met een Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs op zak beschik je over de knowhow om elk kind op zijn niveau én met plezier te laten bewegen!

Lees meer over de opleiding

Goed doortimmerd programma

Stichting Post-HBO Nederland heeft onze opleiding laten toetsen op inhoud, niveau en actualiteit door Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION). Het eindoordeel van CPION is dat we een goed doortimmerd programma hebben.

Lees meer

Samenwerking met Hogeschool Viaa

De post-hbo-opleiding Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs wordt gezamenlijk verzorgd door de pabo van Gereformeerde Hogeschool Viaa Zwolle en door de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) en de Calo van Windesheim.

Lees meer over de locaties

Lesdagen en -tijden

Deze post-hbo-opleiding bestaat uit drie lesblokken, verspreid over anderhalf jaar. De blokken starten elk jaar in september en februari. De lesdagen en -tijden zijn per blog verschillend. Per week ben je 10 tot 12 uur bezig met de opleiding.

Lees meer over praktische zaken
conversiepixel: