Sportende volwassenen, op de achtergrond de tekst:Bewogen door bewegen en mensen? Psychomotorische Therapie, een mooi vak! - Thomas Scheewe

Systeemtherapie voor vaktherapeuten (Calo)

Post-hbo-cursus

Ben jij een vaktherapeut met interesse in hoe je systemisch kunt werken en wil je je deskundigheid op het vlak van systeemtherapie vergroten?

In het kort

Jij bent straks een vaktherapeut die vanuit zijn rol van meervoudige partijdigheid interventies kan plegen, vanuit de brede kennis die je hebt opgedaan van basisbegrippen als ‘triades’ en ‘gezinsstructuren’.

Lees meer over de cursus

Steeds meer vraag naar systeemtherapie

We staan midden in de maatschappij en weten waaraan het veld behoefte heeft. Veel professionals willen zich scholen in systeemtherapie. Deze post-hbo-cursus is ontwikkeld om hierop in te spelen.

Is deze cursus interessant voor jou?

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Kom je met de trein? Station Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Cursusdagen en -tijden

De cursus Systeemtherapie voor vaktherapeuten start op 5 juni 2019. Er zijn vier lesdagen die je kort achterelkaar volgt: op 5 en 6 juni 2019 en op 19 en 20 juni 2019. Helaas is de cursus vol. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst als er een plek vrijkomt.

Lees meer over praktische zaken