Man die aan het hardlopen is

Creatief Spelontwerp (Calo)

Cursus

Wil je een kijkje in de keuken nemen van de Calo Ontwerpfabriek om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Bewegingsonderwijs te ontdekken? Volg dan de cursus Creatief spelontwerp.

In het kort

Lijkt het je leuk om te leren op wat voor manieren je op nieuwe ontwerpen komt die geschikt zijn voor jouw school? Heb je een speciale casus waarop de graag eens met collega’s zou gaan ontwerpen? Schrijf je dan in voor deze training. Frank Beekers is coördinator van SSPUIZ en heeft veel ervaring op het gebied van ontwerpen. Graag neemt hij je mee in deze Ontwerpfabriek om je eens een andere creatieve kijk te geven op Bewegingsonderwijs. 

Inhoud cursus

Omdenken

Tijdens deze cursus wordt je geïnspireerd door nieuwe spelinnovaties. Je leert anders kijken naar spelsituaties. Omdenken en out of the box denken spelen hierbij een grote rol. je krijgt handvatten aangereikt om zelf beter tot ontwerpen van beweegactiviteiten te komen.

Snel op de campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. Kom je met de trein? Station Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Lesdagen en -tijden

In overleg wordt er gekeken naar jouw startdatum en op welke dag of dagdeel de cursus plaatsvind. 

Praktische informatie