Vrouw voor een digitaal scherm

Voor wie

Voor de controller of assistent-controller die ook vaardigheden heeft om zijn stem in een managementteam te laten horen.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de Post-bachelor Controlling (inclusief de modules Business Controlling en Financial Controlling) heb je nodig:

  • een financieel-economische functie;
  • één van de volgende diploma's: hbo-Bedrijfseconomie, -SPD, hbo-Accountancy of het Schakeltraject Accountancy & Controlling van Nyenrode;

Intakegesprek  

Voldoe je aan de toelatingseisen en overweeg je een start? Vraag dan een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan met de contactpersoon van Windesheim, de heer Peter Agema.

 Instromen in een verkorte master en verder

Na het eerste jaar kun je ervoor kiezen om bij ons een universitaire master van de Nyenrode Business Universiteit te behalen en afstuderen als Master of Science in Controlling. Dit is een verkorte masteropleiding van twee jaar, inclusief een half jaar om een scriptie te schrijven. Hierna kun je eventueel doorstromen in de Executive Master of Finance and Control van Nyenrode Business Universiteit en afstuderen als registercontroller (RC). Dat is een van de hoogste financiële titels.