Vrouw voor een digitaal scherm

Post-bachelor Controlling

Post Bachelor

Ben je controller of assistent-controller? Behaal de Post-bachelor Controlling en houd straks het financiële roer steviger vast.

Iets voor jou?

Je bent al financieel expert op verschillende niveaus en informeert het managementteam al over financiële zaken. Dat is niet nieuw voor jou. Wat je leert is actuele ontwikkelingen in de bedrijfseconomie toe te passen en te beheersen in jouw bedrijf.

Studieprogramma Post-bachelor Controlling

Praktijkgericht

Jouw inbreng tijdens de colleges is belangrijk, want je leert niet alleen van de literatuur en de docenten, maar ook van jouw eigen praktijkervaringen en die van medestudenten. Geen droge kost dus, maar actief onderwijs waarin je veel leert over de achtergronden van jouw dagelijks werk. Pak die kans!

Lees meer

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. En het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Studeren en werken

Je hebt les op donderdagmiddag en -avond, vier maal zeven weken per jaar. Daarnaast zijn er tentamenweken. De opleiding duurt anderhalf jaar. Lees meer over de lestijden en studielast

Lees meer over de lestijden en studielast