Deeltijd studies, duale opleidingen en post-hbo opleidingen. Marketing, Communicatie en Media. Hogeschool Windesheim.

Open avond

Investeer in jezelf en deel wat je weet. Doe een studie naast je baan.

Waar sta je en waar wil je heen? Doorgroeien in je functie of werk in een andere sector? Beantwoord deze vragen samen met Windesheim op onze open avond.

Open avond op woensdag 19 april 2017

Tijdens de open avond van woensdag 19 april 2017 helpen we je bij het vinden van de juiste opleiding. Je kunt terecht op de informatiemarkt en er vinden voorlichtingsrondes plaats. Tussen 18.30 en 21.00 uur vind je alle informatie over onze deeltijd- en duale opleidingen, cursussen en masters in Zwolle. 

Let op: Op deze avond geven we géén voorlichting over de voltijd bacheloropleidingen. Hiervoor ben je van harte welkom op onze eerstvolgende open dag.

Ik meld mij aan voor de open avond

Download het programma van de open avond bij Windesheim


Hoe kun je de informatie verzamelen op onze open avond?

Informatiemarkt
18.30-21.00 uur

Op de centrale informatiemarkt kun je terecht voor informatie over cursussen, trainingen en opleidingen die in het programma zijn opgenomen. Maar ook als je algemene vragen hebt over studiekeuze en het volgen van een studie naast je baan en loopbaanadvisering kun je aankloppen bij een van de aanwezige medewerkers van het Studiesuccescentrum, het decanaat of de administratie.  
Voorlichtingsrondes
19.00 en 20.00 uur
Op de open avond vinden daarnaast klassikale voorlichtingsrondes plaats. Een inhoudsdeskundige voorziet je van uitgebreide informatie. Ook kom je meer te weten over vorm en inhoud van een opleiding of cursus.

19.00 uur ronde 1

Workshop Actief netwerken met LinkedIn
Waar sta jij als het gaat om netwerken? Meedoen op de veranderende arbeidsmarkt vraagt om een up-to-date netwerk. Deze workshop geeft inzicht in het belang van netwerken en hoe LinkedIn je hierin verder kan helpen. Je gaat ook zelf aan de slag dus neem je laptop of smartphone mee.

Niet alle cursussen, trainingen en opleidingen staan op de open avond. Bekijk het programma om te zien of de opleiding waarin je geïnteresseerd bent aanwezig is. Ook kun je daarin zien welke studies alleen op de informatiemarkt staan en welke daarnaast klassikale voorlichting geven. Staat jouw studie er niet tussen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met de opleidingscoördinator.

Tijd en locatie

De open avond vindt plaats op de Campus in Zwolle (Campus 2-6). De Campus bevindt zich op loopafstand van het treinstation van Zwolle (uitgang Zuid) en is ook te bereiken met de bus. De open avond vindt plaats in het X-gebouw. Tijdens de open avond kun je op de Campus gratis parkeren.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Een open dag is bedoeld voor scholieren. Je krijgt voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo. De eerstvolgende open dag is op vrijdag 7 april 2017.

Wanneer zijn de open avonden van Windesheim?

Woensdag 19 april 2017 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 21 juni 2017 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 10 januari 2018 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 25 april 2018 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 13 juni 2018 van 18.30 - 21.00 uur

Waar vind ik het programma van de open avond?

Het programma kun je downloaden als pdf-bestand

Andere mogelijkheden

Kun je niet aanwezig zijn bij de open avond van 19 april, maar wil je wel graag informatie over een opleiding, cursus of training? Stel ons dan een vraag of vraag een persoonlijk gesprek aan met een opleidingscoördinator. Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Stel een vraag of vraag een gesprek aan