Open avond

Woensdag 14 november 2018

Doorgroeien in je functie of werk in een andere sector? Tijdens de open avond van woensdag 14 november helpen we je bij het vinden van de juiste studie. De open avond vindt plaats van 18.30 - 21.00 uur.

 Meld je aan voor de open avond

Programma open avond woensdag 14 november

Tijdens de open avond van woensdag 14 november 2018 helpen we je bij het vinden van de juiste opleiding. Tussen 18.30 en 21.00 uur kun je hier terecht voor alle informatie over onze deeltijdopleidingen, modules, post-hbo-opleidingen, cursussen en masters in Zwolle. Je kunt terecht op de informatiemarkt, er vinden voorlichtingsrondes plaats, je kunt deelnemen aan een persoonlijk adviesgesprek en aan inspiratiesessies.

18.00 - 21.00 uur  Studieadviesgesprekken 
18.30 - 21.00 uur  Informatiemarkt 
19.00 uur  Start eerste klassikale voorlichtingsronde 
Start eerste ronde inspiratiesessies Coaching en Personal Branding 
 
20.00 uur*  Start tweede klassikale voorlichtingsronde 
Start tweede ronde inspiratiesessie Personal Branding
 

* Niet elke studie heeft (twee) klassikale voorlichtingsrondes. Bekijk het programma voor meer informatie.

Download het programma

Bekijk goed het programma om te zien of de studie van jouw keuze op de informatiemarkt staat of een klassikale voorlichting geeft.

Download het programma

 

 

Kort studieadviesgesprek

Heb je vragen of twijfels over jouw loopbaan-en studiekeuzeproces? Schrijf je dan in voor een studieadviesgesprek van 10 minuten.

Meer over studieadviesgesprekken

Inspiratiesessies

We bieden je tijdens onze open avond de mogelijkheid om aan een of meerdere interactieve inspiratiesessies/workshops deel te nemen. Een extraatje! Je kunt kiezen uit de sessie 'Coaching' waarin je ontdekt wat de basisvaardigheden en -houding van een coach zijn én de sessies 'Personal branding', waarin je een persoonlijk merk ontwikkelt waarmee jij straks je droombaan kunt bemachtigen, een opdracht kunt binnenhalen of een succesvolle presentatie kan geven.

Meer over de inspiratiesessies en aanmelding

Waarom starten met een studie? (video 0:33)

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Een open dag is bedoeld voor scholieren. Je krijgt voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag maximaal 1 persoon extra meenemen. Als deze persoon geen interesse heeft in een studie bij Windesheim hoeft diegene zich niet aan te melden.

Wanneer zijn de open avonden van Windesheim?

Woensdag 14 november 2018 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 13 maart 2019 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 22 mei 2019 van 18.30 - 21.00 uur

Waar kan ik het programma van de open avond zien?

Bekijk hier het programma

Op deze avond geven we géén voorlichting over de voltijd bacheloropleidingen. Hiervoor ben je van harte welkom op onze eerstvolgende open dag