Studenten buiten X in de zon

Parkeren Open dag in Zwolle

Op deze pagina vind je alle informatie over het parkeerbeleid bij Open dagen van Windesheim in Zwolle.

Kom je met de auto naar de Open dag? Parkeer dan bij de IJsselhallen óf op de Campus. Bij de IJsselhallen is de hele dag voldoende parkeerruimte; vaak zijn de parkeerplaatsen bij de Campus al vroeg vol. Tussen de IJsselhallen en de Campus rijden op de Open dag gratis pendelbussen t/m 17.30 uur. Parkeren bij de IJsselhallen is gratis.

IJsselhallen

IJsselhallen Zwolle is een groot evenemententerrein vlakbij het stadscentrum, direct gelegen aan de A28. Het grote parkeerterrein biedt genoeg plaats voor alle Open dag-bezoekers en vanaf hier vertrekken met grote regelmaat pendelbussen die je gratis naar de Campus brengen.
N.B.: Als je in de buurt van de Campus parkeert (groenstroken, stoepen of woonwijk), dan riskeer je een boete.

Adres: Rieteweg 4, Zwolle

A28 vanuit Apeldoorn/ Amersfoort
Neem vanaf de A28 uit de richting Apeldoorn/ Amersfoort de afslag Zwolle-Zuid. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

A28 uit de richting Meppel
Vanaf de A28 uit de richting Meppel de afslag Zwolle-Zuid nemen. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

Vanuit de richting Raalte/Heino
Vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten de afslag richting Zwolle Zuid nemen. Blijf deze route volgen tot het kruispunt Ittersummerallee/ IJsselallee. Ga hier rechtsaf. Volg nu de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.

Vanuit de richting Wijhe/ Olst
Volg de N337 en ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Volg de IJsselallee tot de afslag Veerallee.

Vanuit de richting Kampen
Volg de N764 richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Hasselterweg in en volg deze weg tot de T-kruising met de Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf. Let op: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.

Parkeren op de Campus

Adres: Campus 2-6, 8017 CA Zwolle

Route vanaf A28
Vanaf A28 (Amersfoort-Groningen): Borden richting Zwolle. Afslag 18 Ring-Zuid, verder op N337 IJsselallee. Vervolgens tweede afslag rechts, richting Schelle Noord-Hogeschool Windesheim (Burgemeester van Walsumlaan). Na 130 meter rechts afslaan naar de Campus.

Route vanaf N35
Vanaf N35 (Almelo-Zwolle): borden richting Zwolle-Amersfoort (snelweg). Op Ittersumallee na 1200 meter rechtsaf slaan naar de N337 (IJsselallee). Na ruim 2 km links richting Schelle Noord-Hogeschool Windesheim (Burgemeester van Walsumlaan). Na 130 meter rechts afslaan naar de Campus.