Student maakt selfie in X

Meelopen

Het is zover: je zit in je laatste jaar en hebt een studie gevonden die bij je past. Of misschien meerdere. Voordat je de knoop doorhakt wil je nog één ding weten: hoe is het nou écht om te studeren aan de opleiding van je keuze?

Aanmelden om mee te lopen

Via onderstaande link zie je voor welke opleidingen jij je kunt aanmelden. Staat de opleiding* of datum van je keuze er niet meer bij? Ga dan door naar de 'Houd mij op de hoogte'-pagina waar je je gegevens achter kunt laten. Hier kom je via de blauwe button aan de bovenkant van die pagina. Je ontvangt dan een bericht van de opleiding zodra je weer kunt meelopen.

Meld je nu aan!

Wat kun je verwachten?

Meelopen is het ideale moment om erachter te komen of Windesheim en de gewenste opleiding goed bij jou passen. De invulling verschilt per opleiding. Vaak wordt er niet iets speciaal voor je georganiseerd, maar loop je mee met de reguliere lessen van die dag en kun je de sfeer proeven. Kijk bij jouw favoriete opleiding onder het kopje 'praktische informatie' hoe het programma eruit ziet en wanneer je kunt meelopen. 

Voor wie is meelopen?

Je zit in je laatste jaar, je hebt open dagen bezocht en misschien andere voorlichtingsactiviteiten gedaan. Nu wil je alleen nog weten hoe het er in het echt aan toe gaat. Dat is het perfecte moment om mee te lopen.

*Alle opleidingen bieden meelopen aan, met uitzondering van Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie.

Blog van studentreporter Laura over meelopen

Lees de blog van studentreporter Laura over de meeloopdag.
Studentreporter Laura