Nicky Zanting

Nicky Zanting (19)

Studie:
Logistics Engineering
Studiejaar:
2
Interesses:
Reizen, uitgaan, sporten en vliegen

Over mij

Hi! Ik zal me eerst even voorstellen! Ik ben Nicky Zanting en ben momenteel 19 jaar. Ik woon nog gewoon thuis bij mijn ouders in Elburg. Ik studeer op Windesheim en zit in het tweede jaar van de opleiding Logistics Engineering.

Buiten dat ik studeer, heb ik ook nog zat dingen te doen in mijn vrije tijd! Zo werk ik bij de Jumbo, schrijf ik blogs voor Windesheim en ben ik actief in het promoteam van Techniek. Naast werk, hou ik erg van uitgaan en sporten!

Studie

Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van Logistics Engineering en heb ik het nog steeds erg naar mijn zin! Ik heb mijn propedeuse binnen en ben begonnen aan het honours programma ‘technology and society’. Dit programma kan je volgen als je wat meer uitdaging in je studie zoekt.  Er zijn meerdere programma’s te volgen bij Honours. Het programma wat ik doe gaat over de techniek en de invloed van de mens daarop en andersom.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de opleiding Logistics Engineering, Windesheim, het Honours Programma van Windesheim of hele andere dingen; neem dan gerust contact met me op via e-mail, Facebook, Snapchat (iamnickyyy) of Instagram

Blogs van Nicky Zanting

  • Wat heb je aan meelopen?

    Waarschijnlijk al voor veel scholieren verplicht op de middelbare school; een meeloopdag. Misschien totaal tegen je zin in, want ja wat is nou het nut van een meeloopdag? Is een open dag niet genoeg?

    Lees meer