Miranda Dinnissen

Miranda Dinnissen (19)

Studie:
Commerciële Economie
Studiejaar:
2
Interesses:
Vloggen, voetbal

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Miranda, ik ben 19 jaar oud en ik ben begonnen aan de opleiding Commerciële Economie. Na het behalen van mijn MBO-diploma is het dan toch echt eindelijk tijd voor het HBO (en wat heb ik er zin in!). Hiervoor heb ik de opleiding Facilitair Leidinggevende gedaan op het Deltion College dus we blijven gezellig in Zwolle. 

Meer over mij

Ik woon nog thuis dus ik reis elke dag heen en weer. Verder voetbal ik drie keer per week op het veld en één keer per week in de zaal. Verder maak ik graag video’s op Youtube en ga ik regelmatig naar NEC Nijmegen (dat is een voetbalclub) want daar heb ik een seizoenskaart van. Verder spreek ik graag af met vriendinnen en hou ik heel erg van uit eten gaan. 

Commerciële Economie

Bij Commerciële Economie draait het vooral om marketing, verkoop en inkoop.  Aangezien ik al snel wist dat mijn vooropleiding niet helemaal bij mij paste ben ik al twee jaar van te voren wezen kijken naar wat voor opleiding ik zou doen op het HBO. Na de eerste paar voorlichtingen wist ik eigenlijk al wel dat ik Commerciële Economie wilde gaan doen. Wat mij het meeste aanspreekt is het contact met mensen. Ik hou ervan om met klanten bezig te zijn. Ik heb gewerkt in een kledingwinkel waar het contact met klanten erg belangrijk is. Ik vond het altijd leuk om te achterhalen waar de klanten precies naar opzoek waren om vervolgens een aantal producten aan te bieden. Was iets niet op voorraad? Dan zocht ik naar alternatieven. 

Vloggen!

Aangezien vloggen helemaal hot is op dit moment ga ik twee video’s per maand voor jullie maken. Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie mij altijd mailen! 


Blogs van Miranda Dinnissen