Studenten in het park

Filters

 • Interessegebieden

 • Reporters

 • Tags

 • Periode

Filteren

Blogs en vlogs van studenten

20 september 2017

Back to business

Na een halfjaar in China te hebben gestudeerd plus daar nog twee maanden zomervakantie achteraan, begon vorige week het gewone leven weer: terug naar school. De klap was al best groot, maar het opstartprobleem nóg groter.
18 september 2017

Ein-de-lijk zelfstandig!

Je hele middelbare school tijd ben je er mee bezig: wat wil ik worden? Welk profiel moet ik kiezen?
14 september 2017

The final semester…

Blogger Ben begint aan zijn laatste semester en... afstuderen. Spannend!
08 september 2017

Bruisweek vlog van Miranda

Miranda gaat naar de Bruisweek als begeleider van eerstejaarsstudenten Commerciële Economie. Ze laat zien wat er tijdens deze Zwolse introductieweek allemaal te doen is.
13 juli 2017

VLOG: Wat doe je tijdens een studiereis?

Daniel is vanuit zijn opleiding Teachers College op studiereis geweest naar Canada. De reis stond helemaal in het teken van Outdoor Education. Benieuwd hoe het was? Daniel blikt terug...
11 juli 2017

Alsof ik nooit ben weggeweest

Mijn laatste week in Chongqing: tentamens, afscheid nemen, naar huis vliegen en terugblikken op de fantastische tijd die ik heb gehad.
30 juni 2017

Missie volbracht

Het zit er op! De 10 maanden waarin ik stage liep bij de rechtbank zijn voorbij gevlogen. Wat een geweldige periode en wat ga ik iedereen missen!
20 juni 2017

Ziektewet voor studenten

Weken liep ik al rond met een snotneus, hoestbuien en een grieperig gevoel. ‘Het heerst’, zei de huisarts tijdens een doktersbezoek.
19 juni 2017

Mijn bucketlist afwerken

Met nog maar tweeënhalve week op de teller komt het einde van het semester in China razendsnel dichterbij. Nu moet toch écht alle dingen gaan doen waarvan ik dacht dat ik er nog heel lang de tijd voor had…
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9