Studenten in het park

Filters

 • Interessegebieden

 • Reporters

 • Tags

 • Periode

Filteren

Blogs en vlogs van studenten

13 juli 2017

VLOG: Wat doe je tijdens een studiereis?

Daniel is vanuit zijn opleiding Teachers College op studiereis geweest naar Canada. De reis stond helemaal in het teken van Outdoor Education. Benieuwd hoe het was? Daniel blikt terug...
11 juli 2017

Alsof ik nooit ben weggeweest

Mijn laatste week in Chongqing: tentamens, afscheid nemen, naar huis vliegen en terugblikken op de fantastische tijd die ik heb gehad.
30 juni 2017

Missie volbracht

Het zit er op! De 10 maanden waarin ik stage liep bij de rechtbank zijn voorbij gevlogen. Wat een geweldige periode en wat ga ik iedereen missen!
20 juni 2017

Ziektewet voor studenten

Weken liep ik al rond met een snotneus, hoestbuien en een grieperig gevoel. ‘Het heerst’, zei de huisarts tijdens een doktersbezoek.
19 juni 2017

Mijn bucketlist afwerken

Met nog maar tweeënhalve week op de teller komt het einde van het semester in China razendsnel dichterbij. Nu moet toch écht alle dingen gaan doen waarvan ik dacht dat ik er nog heel lang de tijd voor had…
16 juni 2017

En ze leefde nog lang en gelukkig

Dit is het dan. Het moment waar ik zo lang naartoe heb gewerkt. Na zes jaar Windesheim (waarvan vier jaar communicatie) ben ik nu aan het einde van mijn avontuur gekomen.
14 juni 2017

Regen

Toetsweek, regen, bezoek aan het ziekenhuis... Blogger Desiree laat je zien hoe haar marathonweek er uit ziet.
12 juni 2017

Free EC Weeks

Right now, I’m doing my free EC Assignment. What might that be, you ask? In this blog post I will explain the purpose of this assignment to you.
30 mei 2017

Langzaam afscheid nemen

Zelf kan ik het nog niet geloven, maar mijn kalender-app liegt er niet om. Mijn laatste vier weken in Chongqing zijn aangebroken.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9