Studenten in het park

Filters

 • Interessegebieden

 • Reporters

 • Tags

 • Periode

Filteren

Blogs en vlogs van studenten

25 juni 2018

Eind goed, al goed

De laatste tentamens zijn gemaakt, de verslagen zijn ingeleverd en de studiepunten stromen langzaam binnen. Het einde van de opleiding Communicatie komt in zicht.
18 april 2018

International Week

Elk jaar vindt op Windesheim bij de opleiding Logistics Engineering een International Week plaats. Dit is een uitwisseling tussen meerdere hogescholen in Europa. Deze international week begint morgen en daarom ben ik nu onderweg naar Finland!
20 maart 2018

Laatste loodjes

Na alle adrenaline van de studiereis, de voorjaarsvakantie en mijn verjaardag ben ik deze week maar weer eens gaan zitten om wat overzicht voor de rest van het schooljaar te creëren.
09 maart 2018

Nieuwe ervaringen

Afgelopen week ging ik met mijn opleiding en de opleiding Technische Bedrijfskunde naar Litouwen en Letland.
08 maart 2018

Voorjaarsvakantie

Afgelopen week heb ik –hopelijk- mijn laatste voorjaarsvakantie als student gehad. Wat heb ik gedaan? Helemaal niks! Voorafgaand aan de vakantie had ik dan ook met mijzelf afgesproken om niks aan mijn studie en/of werk te doen en dit is gelukt. Vervolgens heb ik ook nog het goede nieuws gehad dat ik drie dagen vrij kan krijgen voor een wintersportvakantie naar Oostenrijk!
16 februari 2018

Baltica excursie

Ik ga mee met een bedrijfsprojectweek van m'n opleiding Logistics Engineering naar de Baltische Staten.
15 februari 2018

Een kamer vinden in Zwolle: hospiteren

Als je een kamer zoekt in een studentenhuis in Zwolle, staat er vaak in de advertentie dat je moet hospiteren. Wat kun je verwachten en waar moet je op letten?
15 februari 2018

Alweer een tof semester

Terwijl mijn klasgenoten aan hun afstuderen zijn begonnen, heb ik mijn studie met een halfjaar verlengd om mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen (en gemiste punten in te halen). Wat doe ik allemaal het komende semester?
08 februari 2018

74%

Vier jaar keek in in Educator (hier kan je je voortgang zien) en had ik altijd maar een klein percentage behaald. Logisch, want de studie duurt nou eenmaal vier jaar. Maar nu komt die 100% toch wel heel dichtbij.
31 januari 2018

Een 9!

Afgelopen week was het tijd voor het állerlaatste deel van mijn opleiding Journalistiek: de eindpresentatie en het eindgesprek. Tot mijn verbazing kwam het eindcijfer uit op een 9!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9