Studenten in het park

Filters

 • Interessegebieden

 • Reporters

 • Tags

 • Periode

Filteren

Blogs van studenten

14 februari 2017

Het begin van het einde

Ik weet het: de titel klinkt vrij dramatisch. Gelukkig is het dat niet.
10 februari 2017

Terugkomworkshop, Stukafest en films recenseren

Februari begon lekker druk met een terugkomworkshop, Stukafest en het bezoeken van persvoorstellingen.
07 februari 2017

Stage-af, natuurijs op!

Mijn laatste stagedag is ingeluid, een terugkijk op hoe het voor mij geweest is en hoe ik de volgende dag heerlijk heb geschaatst!
06 februari 2017

Zo eet je met je studentenloon toch je buikje rond

Steeds vaker zie ik in programma’s dat mensen met 50 euro per maand moeten leven voor boodschappen en levensmiddelen. Ik denk dat een student nog wel minder uit te geven heeft…
02 februari 2017

Bezoek uit Hongkong, een tweede stage en nieuwe projecten

De eerste maand weer in Nederland is alweer omgevlogen. Ik had genoeg te doen: van vakken inhalen op school tot reünies in Amsterdam.
01 februari 2017

Tentamens en theekransjes

Voor velen van jullie zal de tentamenweek er al opzitten, maar voor mij is het helaas nog niet zo ver. De universiteit hanteert namelijk een iets andere planning, waardoor ik nu nog zit te zwoegen voor het laatste tentamen terwijl mijn klasgenootjes al beginnen met hun afstudeeravontuur.
31 januari 2017

Klaar is Kees!

Even opnieuw voorstellen: hallo, mijn naam is Andrea en ik ben toegepast gerontoloog! Jawel, ik heb mijn hbo-diploma behaald.
31 januari 2017

A typical day of a WHC student

Since I live on campus, and I have a not-so-normal life compared to other Windesheim students, I will talk you through what my day looks like on a daily basis.
30 januari 2017

VLOG Beerpong en tentamens

Miranda (eerstejaars Commerciële Economie) heeft weer een vlog voor jullie gemaakt. In deze video gaat ze beerpongen voor het goede doel en heeft ze (lastige) tentamens.
30 januari 2017

Ready, set...

De laatste twee weken voordat ik naar China vertrek voelen eigenlijk een beetje als de 14-jarige ik die voor het eerst verliefd werd...
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9