Student maakt selfie in X

Open dag

Ontdek wie jij bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Volg je talent en passie. Want als jij weet waarvan je hart sneller gaat kloppen dan kun je een studie kiezen die echt bij je past. Op onze open dag helpen wij je graag met ontdekken en kiezen.

Kom ook op vrijdag 10 november 2017 van 13.00 tot 21.00 uur naar onze open dag in Zwolle!

Aanmelden open dag in Zwolle

Meld je vast aan voor de open dag in Zwolle op vrijdag 10 november, zodat wij weten dat je komt!

Ik meld mij aan voor de open dag


Maak kennis met Windesheim

Studiekeuzetest

Na het maken van de test krijg je een overzicht van de Windesheimopleidingen die passen bij jouw interesses!

Doe de studiekeuzetest


Tips

Wij helpen je graag bij een goede voorbereiding! Lees onze praktische tips en suggesties om meer uit je bezoek aan de open dag te halen.

Ga naar de tips

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de open dagen van Windesheim ?

Open dagen van Windesheim in Zwolle:
Vrijdag 10 november 2017 van 13.00 – 21.00 uur
Vrijdag 26 januari 2018 van 13.00 – 20.00 uur
Vrijdag 6 april 2018 van 13.00 – 18.00 uur

Open dagen van Windesheim Flevoland in Almere:
Windesheim Flevoland maakt als nevenvestiging onderdeel uit van Windesheim. Tijdens de open dag in Almere maak je kennis met onze hogeschool, onze studenten en met meer dan 20 opleidingen die in Almere te volgen zijn. De open dagen in Almere vinden plaats op: 

Zaterdag 11 november 2017 van 10.00 – 14.00 uur
Zaterdag 27 januari 2018 van 10.00 – 14.00 uur
Zaterdag 7 april 2018 van 10.00 – 14.00 uur

Kijk voor meer informatie en aanmelden op windesheimflevoland.nl/opendag

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open dag krijg je voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo. Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Moeten mijn ouders of andere familie/vrienden zich ook aanmelden voor de open dag?

Nee, dat is niet nodig, je mag gerust mensen meenemen die jou kunnen helpen bij je studiekeuze. Zij hoeven zich niet aan te melden. Vanwege de drukte op de open dag mag je maximaal 2 personen meenemen.

Op welk moment kan ik het beste de open dag bezoeken?

Onze ervaring is dat een open dag druk wordt bezocht. Daarom is het wellicht handig om vooraf even te checken wat de populairste en dus drukste momenten zijn. Dan kun je die eventueel omzeilen als je dat wilt én kunt. Bekijk hier de drukte-indicatie.

Wij helpen je ontdekken!

Onze studenten en docenten helpen je ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past! Volg een voorlichting van een opleiding of stel je vragen aan een student op één van de informatiemarkten. 

Studiekeuzetest en kort advies

Doe een gratis studiekeuzetest. Die kun je thuis doen of op de open dag. Op het studiekeuzeplein is een medewerker aanwezig om korte vragen over je studiekeuze en de uitkomsten van de test te beantwoorden.

Help, ik kan niet kiezen!

Loop je vast in je studiekeuze? Schrijf je in voor een kort adviesgesprek van 10 minuten. Een studiekeuze- en loopbaancoach geeft je dan tips en adviezen. Aanmelden voor het adviesgesprek kan bij het studiekeuzeplein in het hoofdgebouw C. Heb je op de open dag geen tijd? Kijk dan hoe een studiekeuze en -loopbaancoach jou verder kan helpen met een studiekeuzetraining of studiekeuzegesprek. Het gaat daarbij om een onafhankelijke studiekeuze; dus niet alleen gericht op de studies van Windesheim.

StudySafe: overzicht over je studiekeuze

Hulp krijgen bij jouw studiekeuze? Gebruik de online studiekeuzetool StudySafe. StudySafe is een ‘kluis’ waarin je alle informatie verzamelt van je zoektocht naar de voor jou meest passende studiekeuze in het hoger onderwijs. Zo houd je het overzicht om te kiezen.