Logistics Engineering

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de opleiding Logistics Engineering in Zwolle kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past! Volg een voorlichting, bekijk lesmateriaal en stel vragen aan je toekomstige studiegenoten. 

Meld je aan voor onze open dag

Meelopen

Kom je meelopen bij de opleiding Logistics Engineering, dan volg je samen met andere kandidaten (maximaal 7) gedurende een dag de reguliere lessen. Je wordt opgehaald en de hele dag begeleid door 1 of 2 studenten van de opleiding. Tijdens de pauze ga je samen lunchen in de kantine. Dan kun je gelijk al je eventuele vragen stellen aan de studenten. Locatie: Windesheim, Campus in Zwolle

Meer info over meelopen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum.

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.