HBO_ICT

Kosten

Je betaalt elk studiejaar collegegeld. Start je voor het eerst met een bachelor- of AD studie, dan betaal je in het eerste studiejaar de helft.

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bepaalt jaarlijks de hoogte van het wettelijk collegegeld. Voor het studiejaar 2020-2021 is het wettelijk collegegeld € 2.143,-. Voor collegegeld moet je aan bepaalde criteria voldoen. Voldoe je niet aan de criteria? Dan betaal je het instellingscollegegeld. 

Lees hier meer over het collegegeld

Overige studiekosten

Naast het collegegeld zijn er variabele kosten (ongeveer 500 euro per jaar) aan je studie verbonden, bijvoorbeeld voor studiemateriaal en boeken. Bovendien organiseert de opleiding regelmatig excursies en bedrijfsbezoeken; deze activiteiten kunnen kosten met zich meebrengen.

Een eigen laptop is onmisbaar voor je studie. Voor deze opleiding voldoen de meeste laptops. Na je aanmelding voor deze studie informeren wij je over de actuele minimumspecificaties. Wil je die al eerder ontvangen? Neem dan contact met ons op via servicepunt-techniek@windesheim.nl of 088 - 469 97 00.