Studenten ICT voor een gebouw van Windesheim

Praktische informatie

Lees alles over inschrijven, kosten en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven voor HBO-ICT

Is HBO-ICT dé studie voor jou? Schrijf je dan voor 1 mei 2019 in voor deze opleiding. Door je op tijd in te schrijven kunnen wij een optimale leeromgeving en praktijkleerplaatsen bieden.

Schrijf je in voor HBO-ICT

Bezoek de open dag

Onze studenten en docenten helpen je ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past! Volg een voorlichting bij een opleiding, stel je vragen aan een student op één van de informatiemarkten.

Meld je aan voor de open dag

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de opleiding HBO-ICT nog extra kosten zoals de aanschaf van studiemateriaal, boeken, excursies en een laptop.

Bekijk de studiekosten voor HBO-ICT

Begeleiding meesterproef

Zit je op het technasium en kun je ondersteuning of begeleiding gebruiken bij je meesterproef? Docenten en/of studenten van onze techniekopleidingen kunnen je hierbij helpen.

Meer informatie en aanmelden

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

De allerleukste studie die echt bij je past

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dan pas kun je een studie en beroep kiezen die echt bij jou passen.

Praktische tips bij het kiezen van je studie

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dan pas kun je een studie en beroep kiezen die echt bij jou passen. 

Ontdek, verzamel, check

Onze formule voor het kiezen van een hbo-studie? Ontdek, verzamel en check. Dat klinkt gemakkelijk, maar het kost tijd om te ontdekken wat jouw talent en passie is en welke opleiding daar echt bij past. Dat doen we in drie stappen en helpen je graag daarbij. Lees meer

Doe de studiekeuzetest

Krijg inzicht in welke Windesheimopleidingen allemaal bij jou passen. Doe de studiekeuzetest.

Bezoek de open dag

Wil je meer weten over de opleiding HBO-ICT en de sfeer proeven bij Windesheim? Kom dan vooral naar de open dag. Onze docenten en studenten staan voor je klaar. Lees meer over de open dag.

Proefstuderen bij HBO-ICT?

Heb je het gevoel dat HBO-ICT iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keertje proefstuderen. De opleiding HBO-ICT organiseert een speciale dag voor alle kandidaten. Je krijgt dan een introductie over de opleiding HBO-ICT, je gaat kennismaken met programmeren, bedrijven en processen en je hebt de gelegenheid om met studenten van de opleiding te praten en ze vragen te stellen. 

Locatie: Windesheim, Campus in Zwolle

Aanmelden

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.