Praktische informatie

Lees alles over inschrijven, kosten en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven voor HBO-ICT

Is HBO-ICT dé studie voor jou? Schrijf je dan voor 1 mei 2019 in voor deze opleiding. Door je op tijd in te schrijven kunnen wij een optimale leeromgeving en praktijkleerplaatsen bieden.

Schrijf je in voor HBO-ICT

Bezoek de open dag

Onze studenten en docenten helpen je ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past! Volg een voorlichting bij een opleiding, stel je vragen aan een student op één van de informatiemarkten.

Meld je aan voor de open dag

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de opleiding HBO-ICT nog extra kosten zoals de aanschaf van studiemateriaal, boeken, excursies en een laptop.

Bekijk de studiekosten voor HBO-ICT

Begeleiding meesterproef

Zit je op het technasium en kun je ondersteuning of begeleiding gebruiken bij je meesterproef? Docenten en/of studenten van onze techniekopleidingen kunnen je hierbij helpen.

Meer informatie en aanmelden

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.


Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check

 

Proefstuderen bij HBO-ICT?

Heb je het gevoel dat HBO-ICT iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keertje proefstuderen. De opleiding HBO-ICT organiseert een speciale dag voor alle kandidaten. Je krijgt dan een introductie over de opleiding HBO-ICT, je gaat kennismaken met programmeren, bedrijven en processen en je hebt de gelegenheid om met studenten van de opleiding te praten en ze vragen te stellen. 

Locatie: Windesheim, Campus in Zwolle

Aanmelden

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.