HBO_ICT

Praktische informatie

Lees alles over inschrijven, kosten en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven voor HBO-ICT

Is HBO-ICT dé studie voor jou? Schrijf je dan bij voorkeur voor 1 juni in voor deze opleiding. Door je op tijd in te schrijven kunnen wij een optimale leeromgeving en praktijkleerplaatsen bieden.

Schrijf je in voor HBO-ICT

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de opleiding HBO-ICT nog extra kosten zoals de aanschaf van studiemateriaal, boeken, excursies en een laptop.

Bekijk de studiekosten voor HBO-ICT

Studievoorlichting

jij in september starten maar ben je er nog niet uit? Ook in deze Coronatijd kan Windesheim je helpen. We hebben opleidingsvideo’s voor je klaarstaan. En wil je meer weten? Vraag het onze docenten en studenten.

Lees meer over onze hulp bij studiekeuze

Begeleiding meesterproef

Zit je op het technasium en kun je ondersteuning of begeleiding gebruiken bij je meesterproef? Docenten en/of studenten van onze techniekopleidingen kunnen je hierbij helpen.

Meer informatie en aanmelden

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat goed aan? Windesheim helpt je graag! Zo zijn er verschillende minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden faciliteiten als de WINcubator,een speciale ruimte voor studentondernemers in gebouw X. Lees meer.

Studentbegeleiding

We gaan er vanuit dat je er zelf alles aan doet om je studiepunten te behalen. Maar heb je behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op verschillende manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier. 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.