Elektrotechniek

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de opleiding Elektrotechniek in Zwolle kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen te je ontdekken of de opleiding Elektrotechniek bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen

Kom je meelopen bij de opleiding Elektrotechniek in Zwolle, dan volg je samen met andere kandidaten (maximaal 7) gedurende een dag een aantal reguliere lessen van verschillende studiejaren. Je wordt opgehaald en de hele dag begeleid door 1 of 2 studenten van de opleiding. Tijdens de pauze ga je samen lunchen in de kantine. Dan kun je gelijk al je eventuele vragen stellen aan de studenten.

Meer info over meelopen

Battle van de Sumo-robots, project Drivexchange

Welke robot is het sterkst en het meest stratigisch geprogrammeerd? Maandag 3 juni gaan maar liefst 30 robots de strijd met elkaar aan. Ben jij benieuwd welke robot gaat winnen en hoe deze robots zijn gemaakt? Kom dan naar deze super leuke afsluiting van het eerstejaars project DriveXchange!

Weet jij nog niet welke studie het beste bij je past of ben jij er al uit en heb jij je al aangemeld voor een technische opleiding? Waar je ook zit in je keuzeproces, je bent van harte welkom! Studenten van de opleiding Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde vertellen je graag hoe zij de robot hebben gemaakt en hoe zo'n eerstejaars project verloopt. Ook kunnen wij je meer vertellen over deze opleidingen als je hierin interesse hebt.

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een Matchingsdag. Je krijgt een uitnodiging voor een Matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de Matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum.

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.