twee mannen met laptop

Logistiek (2-jarige Associate degree)

Duaal

Ben jij nieuwsgierig naar hoe je een steeds complexere vraag van klanten kunt vertalen naar een slim werkende organisatie? Kies dan voor de Ad-opleiding Logistiek!

In het kort

In deze opleiding leer je processen in de logistieke keten te verbeteren of nieuwe processen succesvol in te voeren. Hierbij leer je je projectmanagement skills goed in te zetten zodat je met steun van het hogere management én van je collega’s op de werkvloer tot een geslaagd project komt.

Lees meer over de opleiding

Werken in de logistiek

Door steeds complexere klantwensen en de snelle technologische ontwikkelingen zie je dat werken in de logistiek steeds uitdagender wordt. We verwachten een groeiende vraag naar teamleiders, specialisten, planners en inkopers. Logistiek is overal waar goederen stromen. Denk daarbij aan groothandels, logistiekdienstverleners, productiebedrijven, maar ook aan ziekenhuizen

Werken in de logistiek

Inschrijven nog niet mogelijk

Windesheim heeft op 18 oktober mondelinge toestemming gekregen om de opleiding te gaan aanbieden en wil in september 2020 starten. Zodra ook de officiële toestemming er is, kun je je aanmelden via Studielink. We sturen je graag een mailtje als het zover is!

Houd me op de hoogte

Duale opleiding

De Ad-opleiding Logistiek bieden we aan in twee varianten: deeltijd en duaal. In beide varianten combineer je je studie met een baan in de logistiek. Ben jij net van school en kun je nog wat extra begeleiding gebruiken? Ga dan voor de duale variant!

Lees meer over de twee varianten