Teachers College

Introductie

Studeren begint met een introductie. Je ontmoet klasgenoten en docenten en krijgt een rondleiding op de Campus. Ontdek hoe leuk Zwolle is.

Start van de opleiding

De lessen starten op de eerste maandag in september. Je rooster ontvang je in augustus. Voorafgaand aan de start van de opleiding vinden de introductiedagen plaats. Hieronder lees je meer over de introductiedagen.

Studenten maken kennisIntroductieweek

De week voorafgaand aan de opleiding in Zwolle begin je met de introductieweek van de bacheloropleiding. Je maakt tijdens een gezellig en afwisselend programma uitgebreid kennis met je medestudenten en een aantal docenten van het Teachers College. Tegelijkertijd krijg je een indruk van de veelzijdigheid van de studie en het beroep van leerkracht.

Introductie in Zwolle: Bruisweek

Foto met feestende studenten bij Memphis ManiacsDe HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Je leert je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier kennen. Het driedaagse programma bestaat uit activiteiten zoals een interactieve Citytour, een avondfestival, films, feesten, musea, dance en meer. Bovendien slaap je gezamenlijk op een centrale slaaplocatie. Hoe jouw Bruisweek eruit ziet, is afhankelijk van welke opleiding je volgt. Samen met jouw klas doorloop je namelijk een programma wat door jouw opleiding is samengesteld. Aansluitend op de HBO Bruisweek, kun je ook deelnemen aan een van de introducties van Zwolse studentenverenigingen. Kijk op bruisweken.nl voor meer informatie.