Meisje voor een scrumbord

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de opleiding Teachers College in Zwolle kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen te je ontdekken of de opleiding Teachers College bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen

Je loopt mee met een klas en volgt het rooster dat deze klas die dag heeft. Tijdens een ochtend of middag word je eerst verwelkomd om vervolgens een aantal lessen te volgen. Daarbij zijn uiteraard studenten aanwezig, die je vertellen over hun ervaringen en zij kunnen al je vragen beantwoorden. Na elke open dag van Windesheim wordt er een meeloopmogelijkheid georganiseerd.

Om bericht te ontvangen over meelopen moet je je gegevens achterlaten bij ‘Houd me op de hoogte’ in het aanmeldsysteem (via 'Datum of opleiding er niet tussen? Klik hier'). Je ontvangt dan een e-mail waarmee je een datum kunt kiezen waarop je kunt meelopen.

Meer info over meelopen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum.  

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.