Studenten die lopen door een loopbrug

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de Lerarenopleiding Scheikunde in Zwolle kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je te ontdekken of de Lerarenopleiding Scheikunde bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen bij de lerarenopleiding Scheikunde

 

Je loopt een dagje mee met een klas en volgt het rooster wat deze klas die dag heeft. Om je aan te melden voor deze meeloopdag moet je je gegevens achter laten bij ‘Datum of opleiding er niet tussen? Klik dan hier’ in het aanmeldsysteem. De docent van de opleiding neemt zelf contact met je op om een afspraak te maken voor een meeloopdag.

Meer info over meelopen

 

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check