Lerarenopleiding Natuurkunde

Introductie

Studeren begint met een introductie. Je ontmoet klasgenoten en docenten en krijgt een rondleiding op de Campus. Ontdek hoe leuk Zwolle is.

Start van de opleiding

De lessen starten op de eerste maandag in september. Je rooster ontvang je in augustus. Voorafgaand aan de start van de opleiding vinden de introductiedagen plaats. Hieronder lees je meer over de introductiedagen.

Introductiedag op de Campus

Tijdens de introductiedag leer je je nieuwe klasgenoten kennen. Je krijgt samen met je klasgenoten een rondleiding op de Campus. Tijdens de rondleiding laten we je het volgende zien:

  • servicepunt van de opleiding
  • sportcomplex
  • campuswinkel
  • mediatheek

Na de rondleiding start de bijeenkomst voor alle eerstejaars. Tijdens de bijeenkomst vertellen we welke vakken je in het eerste jaar gaat volgen. 

Introductie in Zwolle: Bruisweek

Foto met feestende studenten bij Memphis ManiacsDe Bruisweek is de introductieweek voor studerend Zwolle. Tijdens de Bruisweek kun je Zwolle en ook je toekomstige klas- en stadsgenoten op een leuke manier leren kennen.

Het driedaagse programma is gevuld met activiteiten, workshops, toffe feestjes en optredens wn vindt altijd plaats in de week voor de start van de lessen. Tijdens de kroegentocht leer je de kroegen van Zwolle kennen. Het programma eindigt met het Bruisconcert op de woensdagavond.

Kijk op bruisweken.nl voor meer informatie.