Studenten opzijkijkend tekst: worden wie je bent

Praktische informatie

Lees alles over inschrijven en kosten. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven voor Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing

Is de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing dé studie voor jou? Schrijf je dan voor 1 mei in via Studielink. Door je op tijd in te schrijven kunnen wij een optimale leeromgeving bieden.

Schrijf je in voor de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing

Bezoek de open dag

Onze studenten en docenten helpen je ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past. Volg een voorlichting bij de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing of stel je vraag aan een student op de informatiemarkt.

Meld je aan voor de open dag

Studiekosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing nog extra kosten, zoals voor studiemateriaal en studieboeken, of voor excursies.

Bekijk de studiekosten

Meelopen

Heb je het gevoel dat de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keer meelopen!

Lees meer en meld je aan

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval.
Lees meer

Leslocatie Theologie-opleidingen Windesheim

Je kunt de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing in Zwolle volgen. Het eerste jaar van de opleiding is gelijk aan dat van Godsdienst-Pastoraal Werk. Na het eerste jaar kies je voor het specifieke programma van de lerarenopleiding, dat je in de jaren 2, 3 en 4 samen met de deeltijdstudenten van de lerarenopleiding volgt.

Meelopen bij de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing?

Heb je het gevoel dat de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keertje meelopen. Je wordt gekoppeld aan een student en volgt samen een lesdag. Tijdens deze lesdag wordt ook altijd een informatief vragenuurtje met de studieleider en alle meelopers van die dag ingepland.

Meld je aan

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Direct een vraag stellen

Als je iets wilt weten over de opleiding waar je nog geen antwoord op hebt kunnen vinden, neem dan contact op met opleidingscoördinator Karel Lichtendonk via e-mail: h.k.lichtendonk@windesheim.nl