Studenten als verzorgende gekleed

Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

Voltijd

Heb je feeling met zorg en welzijn, ben je flexibel, geduldig en kritisch? En wil je daarnaast graag je kennis overdragen aan anderen? Dan is de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn iets voor jou.

Vier hoofdthema's

Bij de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn houd je je bezig met de thema’s zorg, welzijn, facility management en sport en bewegen. Naast deze vakinhoud leer je ook lesgeven (didactiek) en hoe leerlingen leren (onderwijskunde). Al deze kennis en vaardigheden breng je als docent in opleiding in de praktijk tijdens stage. 

Lees meer over de opleiding

Haal een extra bevoegdheid

Wanneer je in het derde jaar kiest voor de keuzeminor Vakdocent in het vmbo-profiel Dienstverlening en Producten, ontvang je bij het behalen van de opleiding direct ook de bevoegdheid voor het lesgeven in het vmbo-profiel Dienstverlening en Producten.

Lees meer over deze keuzeminor

Hulp bij studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag, kom meelopen bij deze opleiding of volg een proefles via online proefstuderen.  

Lees meer over hulp bij studiekeuze

Djilla: ‘Mijn lessen maak ik betekenisvol'

'Mijn lessen maak ik betekenisvol door de lesinhoud zo goed mogelijk te laten aansluiten op de beroepspraktijk. Dit is een uitdaging waar ik enorm van geniet.'

Lees wat Djilla nog meer te vertellen heeft