Studenten als verzorgende gekleed

Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

Voltijd

Fascineert het menselijk lichaam, de zorg en het welzijn je? Draag kennis en professioneel handelen over aan lerenden en help anderen om goed voor zichzelf te zorgen door onder andere, bewegen, hygiëne en voeding.

Gezondheid van zieke en gezonde mensen

Je leer hoe het menselijk lichaam functioneert, wat veelvoorkomende ziekten zijn en hoe je kunt bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen? En je ontwikkelt kennis, vaardigheden en een passende beroepshouding die een leraar nodig heeft.

Lees meer over de opleiding

Haal een extra bevoegdheid

Wanneer je in het derde jaar kiest voor de keuzeminor Vakdocent in het vmbo-profiel Dienstverlening en Producten, ontvang je bij het behalen van de opleiding direct ook de bevoegdheid voor het lesgeven in het vmbo-profiel Dienstverlening en Producten.

Lees meer over deze keuzeminor

Hulp bij studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over hulp bij studiekeuze

Djilla: ‘Mijn lessen maak ik betekenisvol'

'Mijn lessen maak ik betekenisvol door de lesinhoud zo goed mogelijk te laten aansluiten op de beroepspraktijk. Dit is een uitdaging waar ik enorm van geniet.'

Lees wat Djilla nog meer te vertellen heeft