Twee scholieren hebben les

Praktische informatie

Lees alles over inschrijven, kosten en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven

Is de Lerarenopleiding Geschiedenis dé studie voor jou? Schrijf je dan bij voorkeur voor 1 mei 2018 in. Door je op tijd in te schrijven, heb je voldoende tijd om de verplichte Studiekeuzecheck te doen.

Schrijf je direct in

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je te ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past. Volg een voorlichting bij een opleiding, stel je vragen aan een student op een van onze open dagen.

Meld je aan voor de open dag

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de Lerarenopleiding Geschiedenis nog extra kosten, zoals studiemateriaal, boeken, excursies en een VOG.

Lees meer over de studiekosten

Meelopen

Heb je het gevoel dat Lerarenopleiding Geschiedenis iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keer meelopen!

Meer informatie en aanmelden

Praktische tips bij het kiezen van je studie

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dan pas kun je een studie en beroep kiezen die echt bij jou passen. 

Volg het stappenplan in StudySafe

Wij hebben een online stappenplan voor je gemaakt waar je alle informatie kunt verzamelen en bewaren, jouw persoonlijke StudySafe. Maak een profiel aan en ontdek welke studie bij je past. Lees meer over StudySafe.

Doe de studiekeuzetest

Krijg inzicht in welke Windesheimopleidingen allemaal bij jou passen. Doe de studiekeuzetest.

Bezoek de open dag

Wil je meer weten over de Lerarenopleiding Geschiedenis en de sfeer proeven bij Windesheim? Kom dan vooral naar de open dag. Onze docenten en studenten staan voor je klaar. Lees meer over de open dag.

Ga online proefstuderen

Heb jij interesse om een lerarenopleiding te gaan volgen en ben jij benieuwd hoe het is om te studeren? Met online proefstuderen krijg je een goed beeld wat studeren aan een hbo inhoudt.

Meelopen bij de Lerarenopleiding Geschiedenis?

Je loopt een dagje mee met een klas en volgt het rooster dat deze klas die dag heeft. Daarbij zijn uiteraard studenten aanwezig die je kunnen vertellen over hun ervaringen. Zij kunnen je vragen beantwoorden.

Aanmelden

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Lerarenopleiding Geschiedenis via afstandsleren

Je kunt deze opleiding ook volgen op afstand, we noemen dat ‘afstandsleren’. Je studeert dan thuis. Er is sprake van een vast tempo waarbij het studierooster en deadlines het ritme aangeven. Zo studeer je binnen vier jaar af. Lees meer over de Lerarenopleiding Geschiedenis via afstandsleren.

Studeren met een functiebeperking

Studeren is voor iedereen, vinden wij op Windesheim. En dus ben je met een functiebeperking van harte welkom. Een goede start is belangrijk om te voorkomen dat je straks onnodig studievertraging oploopt. Lees meer over studeren met een functiebeperking bij Windesheim.

Studeren bij Windesheim

Je denkt nu vast na over wat je later wilt gaan doen en welke studie daar goed bij past. Of misschien weet je dat al. Hoe dan ook: het is goed dat je je oriënteert, want het is belangrijk dat je een goede keuze maakt. Wij helpen je daar graag bij. Meer informatie en praktische tips over studeren bij Windesheim.