Twee scholieren in de klas

Praktische informatie

Lees alles over inschrijven, kosten en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven

Is de Lerarenopleiding Geschiedenis dé studie voor jou? Schrijf je dan bij voorkeur voor 1 mei 2019 in. Door je op tijd in te schrijven, heb je voldoende tijd om de verplichte Studiekeuzecheck te doen.

Schrijf je direct in

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je te ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past. Volg een voorlichting bij een opleiding, stel je vragen aan een student op een van onze open dagen.

Meld je aan voor de open dag

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de Lerarenopleiding Geschiedenis nog extra kosten, zoals studiemateriaal, boeken, excursies en een VOG.

Lees meer over de studiekosten

Meelopen

Heb je het gevoel dat Lerarenopleiding Geschiedenis iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keer meelopen!

Meer informatie en aanmelden

Meelopen bij de Lerarenopleiding Geschiedenis?

Je loopt een dagje mee met een klas en volgt het rooster dat deze klas die dag heeft. Daarbij zijn uiteraard studenten aanwezig die je kunnen vertellen over hun ervaringen. Zij kunnen je vragen beantwoorden.

Aanmelden

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Lerarenopleiding Geschiedenis via afstandsleren

Je kunt deze opleiding ook volgen op afstand, we noemen dat ‘afstandsleren’. Je studeert dan thuis. Er is sprake van een vast tempo waarbij het studierooster en deadlines het ritme aangeven. Zo studeer je binnen vier jaar af. Lees meer over de Lerarenopleiding Geschiedenis via afstandsleren.

Studeren met een functiebeperking

Studeren is voor iedereen, vinden wij op Windesheim. En dus ben je met een functiebeperking van harte welkom. Een goede start is belangrijk om te voorkomen dat je straks onnodig studievertraging oploopt. Lees meer over studeren met een functiebeperking bij Windesheim.

Studeren bij Windesheim

Je denkt nu vast na over wat je later wilt gaan doen en welke studie daar goed bij past. Of misschien weet je dat al. Hoe dan ook: het is goed dat je je oriënteert, want het is belangrijk dat je een goede keuze maakt. Wij helpen je daar graag bij. Meer informatie en praktische tips over studeren bij Windesheim.