Student Pabo met jonge kids

Introductie Pabo

Studeren aan de Pabo begint met een introductie. Je ontmoet studenten en docenten en wordt rondgeleid op de Campus. Ontdek hoe leuk Zwolle is.

Start van de opleiding

De lessen starten in de eerste week van september. Je rooster ontvang je in augustus.

Studenten maken kennisIntroductieweek

Je maakt tijdens een gezellig en afwisselend programma kennis met je medestudenten en een aantal docenten van de Lerarenopleiding Basisonderwijs. Tegelijkertijd krijg je een indruk van de veelzijdigheid van de studie en het beroep van leerkracht.

Introductie in Zwolle: Bruisweek

De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Je leert je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier kennen. Het driedaagse programma bestaat uit activiteiten zoals een interactieve Citytour, een avondfestival, films, feesten, musea, dance en meer. Bovendien slaap je gezamenlijk op een centrale slaaplocatie. Hoe jouw Bruisweek eruit ziet, is afhankelijk van welke opleiding je volgt. Samen met jouw klas doorloop je namelijk een programma wat door jouw opleiding is samengesteld. Aansluitend op de HBO Bruisweek, kun je ook deelnemen aan een van de introducties van Zwolse studentenverenigingen. Kijk op bruisweken.nl voor meer informatie.