Lerarenopleiding Basisonderwijs

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) in Zwolle kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je te ontdekken of de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag 

Proefstuderen bij de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo)

Tijdens een ochtend of middag word je eerst verwelkomd om vervolgens een aantal lessen te volgen. Als afsluiting krijg je een les van een docent die alleen voor de groep proefstudeerders is. Daarbij zijn studenten aanwezig. Zij vertellen je over hun ervaringen en kunnen al je vragen beantwoorden.

Na elke open dag wordt er een proefstudiemogelijkheid georganiseerd (wordt er nog geen datum aangegeven, dan kun je je gegevens achterlaten bij ‘Houd me op de hoogte’ in het aanmeldsysteem. Binnen twee weken na de open dag ontvang je dan een e-mail waarmee je een datum kunt kiezen waarop je kunt proefstuderen).

Meer info over proefstuderen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check