Universitaire Pabo

Introductie

Studeren begint met een introductie. Je ontmoet klasgenoten en docenten en ontdekt de Campus. Ontdek hoe leuk Zwolle en Amsterdam zijn.

Start van de opleiding

De lessen starten op de eerste maandag in september. Je rooster ontvang je in augustus. Voorafgaand aan de start van de opleiding vinden de introductiedagen plaats. Hieronder lees je meer over de introductiedagen.

VU Introductiedagen

Studenten maken kennisWil je je studietijd in Zwolle en in Amsterdam goed beginnen? Doe dan mee aan de VU Introductiedagen die meestal eind augustus plaatsvinden. Leer je medestudenten kennen die net als jij in Zwolle en in Amsterdam studeren, zodat je bijvoorbeeld samen kunt reizen. Ervaar wat er bij studeren komt kijken en maak vrienden, al voor je eerste collegedag begint. Van een comedynight tot een informatiemarkt. Kortom: een aftrap waar je de rest van je studie van profiteert. Check de website van de VU voor meer informatie!

Introductie in Zwolle: Bruisweek

Foto met feestende studenten bij Memphis ManiacsDe HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Je leert je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier kennen. Het driedaagse programma bestaat uit activiteiten zoals een interactieve Citytour, een avondfestival, films, feesten, musea, dance en meer. Bovendien slaap je gezamenlijk op een centrale slaaplocatie. Hoe jouw Bruisweek eruit ziet, is afhankelijk van welke opleiding je volgt. Samen met jouw klas doorloop je namelijk een programma wat door jouw opleiding is samengesteld. Aansluitend op de HBO Bruisweek, kun je ook deelnemen aan een van de introducties van Zwolse studentenverenigingen. Kijk op bruisweken.nl voor meer informatie.

Studenten worden ook voor het Pabo introkamp uitgenodigd.