Universitaire Pabo

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de Universitaire Pabo kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je te ontdekken of de Universitaire Pabo bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen bij de Universitaire Pabo

Je kunt op individuele basis meelopen bij de Universitaire Pabo in Zwolle. Je kunt dan bijvoorbeeld een les bijwonen, kennismaken met onze docenten, de sfeer proeven en ontdekken waar je straks precies in Zwolle studeert op onze Campus. Daarbij zijn studenten van de Universitaire Pabo aanwezig, die je meer vertellen over hun ervaringen en al je vragen kunnen beantwoorden.

Om een afspraak te maken om mee te kunnen lopen bij de Universitaire Pabo moet je je gegevens achterlaten in het aanmeldsysteem. Binnen twee weken ontvang je dan een e-mail van ons. In overleg wordt een datum gekozen waarop je een dagje naar de Pabo in Zwolle komt. 

Meer info over meelopen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.