Lerarenopleiding Aardrijkskunde

Praktische informatie

Lees alles over inschrijven, kosten en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven Lerarenopleiding Aardrijkskunde

Is de Lerarenopleiding Aardrijkskunde dé studie voor jou? Schrijf je dan voor 1 juni in voor deze opleiding. Door je op tijd in te schrijven, hebben wij de ruimte om jouw start goed voor te bereiden. Je krijgt bijvoorbeeld een uitnodiging voor een matchingsdag waarin we samen met jou kijken of de opleiding goed bij jou past.

Schrijf je direct in

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de Lerarenopleiding Aardrijkskunde nog extra kosten zoals studiemateriaal, boeken, excursies en een VOG.

Lees meer over de studiekosten

Studievoorlichting

Wil jij in september starten maar ben je er nog niet uit? Ook in deze Coronatijd kan Windesheim je helpen. We hebben opleidingsvideo’s voor je klaarstaan. En wil je meer weten? Vraag het onze docenten en studenten.

Lees meer over studievoorlichting

Toelating

Een mbo-, havo- of vwo-diploma op zak? Dan mag je de opleiding volgen. Lees waar je verder aan moet voldoen.

Lees meer over de toelating

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat goed aan? Windesheim helpt je graag! Zo zijn er verschillende minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden faciliteiten als de WINcubator,een speciale ruimte voor studentondernemers in gebouw X. Lees meer.

Studentbegeleiding

We gaan er vanuit dat je er zelf alles aan doet om je studiepunten te behalen. Maar heb je behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op verschillende manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.


Lerarenopleiding Aardrijkskunde via afstandsleren

Je kunt deze opleiding ook volgen op afstand, we noemen dat ‘afstandsleren’. Je studeert dan thuis. Er is sprake van een vast tempo waarbij het studierooster en deadlines het ritme aangeven. Zo studeer je binnen vier jaar af. Lees meer over de Lerarenopleiding Aardrijkskunde via afstandsleren.

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.