Lerarenopleiding Aardrijkskunde

Open dag een Meelopen

Leer Windesheim én de Lerarenopleiding Aardrijkskunde in Zwolle kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past. Volg een voorlichting van de Lerarenopleiding Aardrijkskunde en stel je vragen aan een student of docent.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen Lerarenopleiding Aardrijkskunde

Je loopt een dagje mee met een klas en volgt het rooster dat deze klas die dag heeft. Daarbij zijn uiteraard studenten aanwezig die je kunnen vertellen over hun ervaringen. Zij kunnen je vragen beantwoorden.

Meer info over meelopen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. 

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.