Student met radiomicrofoon

Praktische informatie

Lees alles over kosten, inschrijven en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Daarvoor zijn verschillende manieren.

Introductieweek

Het schooljaar goed beginnen? Waltertje, dé studentvereniging van Journalistiek organiseert de introductieweek. Leer de stad en je studiegenoten alvast kennen en meld je snel aan.

Meld je aan

Bezoek de open dag

Onze studenten en docenten helpen je ontdekken wat de allerleukste studie is die echt bij je past. Volg een voorlichting bij Journalistiek of stel je vragen aan een student op een van de informatiemarkten.

Meld je aan voor de open dag

Studiekosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de opleiding Journalistiek nog extra kosten zoals kosten voor studiemateriaal en studieboeken of kosten voor excursies.

Bekijk de studiekosten voor Journalistiek

Meelopen

Heb je het gevoel dat Journalistiek iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keer meelopen!

Kom een dagje meelopen

Introductieweek Waltertje

Studentvereniging Waltertje is al 30 jaar de organisator van de intro voor de opleiding Journalistiek in Zwolle. Tijdens vier dagen leer je niet alleen de studentenstad, maar vooral ook je studiegenoten beter kennen.

Lees meer over de introductieweek 

Studeren met een functiebeperking

Studeren is voor iedereen, vinden wij op Windesheim. En dus ben je met een functiebeperking van harte welkom. Een goede start is belangrijk om te voorkomen dat je straks onnodig studievertraging oploopt. Meld een functiebeperking dus op tijd. 

Lees meer over studeren met een functiebeperking 

Meelopen bij de opleiding Journalistiek?

Heb je het gevoel dat Journalistiek iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keertje meelopen! Je wordt gekoppeld aan een student en volgt een aantal colleges. Daarnaast maak je kennis met Windesheim door een rondleiding.

Meld je aan

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.