Student met radiomicrofoon

Praktische informatie

Lees alles over kosten, inschrijven en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Daarvoor zijn verschillende manieren.

Inschrijven

Meld je vroegtijdig aan voor deze opleiding, bij voorkeur voor 1 mei 2019. Zo heb je ook nog de tijd om je te heroriënteren, als je op een gegeven moment tot de conclusie komt dat je toch een betere ‘match’ hebt met een andere opleiding.

Lees meer over inschrijven

Studiekosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij de opleiding Journalistiek nog extra kosten zoals kosten voor studiemateriaal en studieboeken of kosten voor excursies.

Bekijk de studiekosten voor Journalistiek

Studievoorlichting

Op onze open dag krijg je een beeld over de opleiding als geheel. Tijdens Meelopen of een Matchingsdag kun je je nog meer verdiepen in de opleiding Journalistiek. Kom je langs?

Lees meer over onze voorlichtingsmomenten

Toelating

Ben je met een volledig mbo-diploma (niveau 4), middenkader of specialistenopleiding of havo- of vwo-diploma zonder meer toelaatbaar? Check de toelatingseisen van deze opleiding.

Check of je aan de toelatingseisen voldoet

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat goed aan? Windesheim helpt je graag! Zo zijn er verschillende minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden faciliteiten als de WINcubator,een speciale ruimte voor studentondernemers in gebouw X. Lees meer.

Studentbegeleiding

We gaan er vanuit dat je er zelf alles aan doet om je studiepunten te behalen. Maar heb je behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op verschillende manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.

Introductieweek Waltertje

Studentvereniging Waltertje is al 30 jaar de organisator van de intro voor de opleiding Journalistiek in Zwolle. Tijdens vier dagen leer je niet alleen de studentenstad, maar vooral ook je studiegenoten beter kennen.

Lees meer over de introductieweek 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.