Toegepaste Gerontologie

Toegepaste Gerontologie: Age friendly Design & Innovation

Wil jij een ondernemende professional worden die de leefwereld van oudere mensen verbetert met innovatieve oplossingen. Dan is Toegepaste Gerontologie wat voor jou!

Studieprogramma Toegepaste Gerontologie

In deze opleiding leiden we jou op tot de innovatieprofessional en designer van de toekomst. Samen met oudere mensen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden breng jij nieuwe producten en diensten op de markt, waarmee mensen prettig kunnen wonen, werken, sporten, vakantie vieren en plezier maken in hun leven.

Lees meer over de opleiding

Na je opleiding

Met het diploma op zak kun je in een heel breed werkveld aan de slag: van conceptontwikkelaar voor nieuwe woonvormen voor ouderen of meerdere generaties, tot projectleider voor innovaties in zorg en welzijn. Maar je kan ook tijdens je studie je eigen (sociale) onderneming opzetten in smart aging technologies, slimme verhuisdiensten, gezond eten of persoonlijke begeleiding.

Lees meer over jouw beroep na de opleiding Toegepaste Gerontologie

Matthijs vertelt in het kort over zijn opleiding

Hulp bij je studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over de voorlichtingsactiviteiten