Social Work

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de opleiding Social Work in Zwolle kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Op onze open dag krijg je een beeld over de opleiding Social Work als geheel, maak je kennis met de drie keuzeprofielen en kun je zien wat we nog meer in huis hebben aan specialisaties. Onze studenten en docenten helpen je graag bij jouw zoektocht naar de studie die bij jou past. 

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen

Wil jij ervaren hoe het is om Social Work in Zwolle te studeren? Kom dan een dagje meelopen. Je kunt meelopen tussen half november en mei. In het aanmeldformulier kun je je gegevens achterlaten. Een student van Social Work neemt contact met je op om een dag en tijdstip af te spreken. Deze student neemt je vervolgens mee naar de verschillende lessen en is tijdens de dag je aanspreekpunt en vraagbaak. Door het volgen van de lessen krijg je een indruk van de sfeer van de opleiding, de manier van lesgeven en het niveau en de inhoud van vakken die je in de propedeuse tegen kan komen. 

Meer info over meelopen

Online Proefstuderen

De online module van Social Work geeft je een beeld van de hoorcolleges, de vaardigheidstrainingen en het reflecteren zoals we dat binnen de opleiding doen. Ook krijg je een idee van de toetsen en het niveau van de opleiding. Deelnemen is gratis en vrijblijvend. 

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. 

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.