Groepje studenten buiten

Pedagogiek en Management (PMK)

Voltijd

Wil jij ondernemen, leidinggeven of coachen in een omgeving waar het kind centraal staat? Met de opleiding PMK kan het. Deze opleiding verbindt pedagogiek en management. Je volgt deze opleiding in Zwolle.

Pedagogiek, ondernemen en managen

Je leert veel over de leefwereld en de opvoeding van het (jonge) kind. Daarnaast leer je hoe je op efficiënte wijze kunt organiseren, leidinggeven, adviseren en slim kunt ondernemen. Pedagogiek, ondernemen en managen vormen een bijzondere combinatie die je alleen vindt bij deze opleiding.

Lees meer over de opleiding

Jouw toekomst als pedagogisch manager

De studie Pedagogiek en Management (PMK) heeft zich in de breedte ontwikkeld waardoor je met je diploma in meer sectoren dan de kinderopvang terecht kunt, zoals in de gehandicaptenzorg of de jeugdzorg. De behoefte aan sociaal ondernemers met pedagogische kennis is groot!

Lees meer over de beroepen

Hulp bij je studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over de voorlichtingsactiviteiten

Laura: 'De opleiding is veelzijdig en paste bij mijn persoonlijkheid'

Oud-student Laura Kok werkt als vestigingsmanager van kinderopvang Partou. Zij koos voor deze opleiding vanwege de combinatie van de pedagogische- en educatieve inhoud met marketing, management, economie en coaching. Benieuwd naar haar verhaal? 

Lees het interview met Laura