Logopedie

Praktische informatie

Lees alles over kosten, inschrijven en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven voor Logopedie

Is de hbo-bachelor Logopedie dé studie voor jou? Schrijf je dan tijdig in voor deze opleiding. Dan heb je voldoende tijd om het toelatingsonderzoek af te ronden.

Schrijf je in voor Logopedie

Studiekosten

Als student betaal je elk studiejaar collegegeld. Daarnaast zijn er bij Logopedie nog extra kosten, zoals  excursiekosten, een Verklaring Omtrent het Gedrag of eventueel een laptop.

Bekijk de studiekosten voor Logopedie

Studievoorlichting

Op onze open dag krijg je een beeld over de opleiding als geheel. Tijdens Meelopen kun je je nog meer verdiepen in de opleiding Logopedie. Kom je langs?

Lees meer over de voorlichtingsmomenten

Toelating

Een mbo-, havo-, of vwo-diploma op zak? Dan mag je de opleiding Logopedie volgen. Bovendien moet je een toelatingsonderzoek doen.

Lees meer over de toelating

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat goed aan? Windesheim helpt je graag! Zo zijn er verschillende minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden faciliteiten als de WINcubator,een speciale ruimte voor studentondernemers in gebouw X. Lees meer.

Studentbegeleiding

We gaan er vanuit dat je er zelf alles aan doet om je studiepunten te behalen. Maar heb je behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op verschillende manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier.

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.