Student zet hoofdmicrofoon op

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de opleiding Logopedie kennen tijdens een Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen je te ontdekken of de opleiding Logopedie bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen bij Logopedie?

Na je aanmelding neemt een student van de opleiding Logopedie contact met jou op om samen een geschikte dag te kiezen. Op de dag zelf loop je mee met deze student en volgt dan dus zijn of haar studiedag. Zo krijg je een indruk van het onderwijs en de sfeer van de opleiding. Uiteraard kun je gedurende de dag al jouw vragen stellen.

Meer info over meelopen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een Matchingsdag. Je krijgt een uitnodiging voor een Matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de Matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum.

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.