Ondernemerschap en Retail Management

Na je opleiding

Werken als ondernemer, franchiser of filiaalmanager voor een grote retailorganisatie? Of verder studeren? Lees over je mogelijkheden.

Een eigen bedrijf?

Je kunt aan de slag als ondernemer of franchiser in je eigen bedrijf. Maar je kunt ook gaan werken als filiaalmanager voor een grote retailorganisatie. Mensen met een ondernemende en positieve houding die op veel terreinen kunnen werken zijn zeer welkom! Veel retailorganisaties en midden- en kleinbedrijven zullen je met open armen ontvangen. Daarnaast kent de omgeving veel familiebedrijven. Misschien kom jij wel uit zo'n familiebedrijf en overweeg je met je familie te gaan samenwerken. Of daar waar geen opvolging is, liggen er voor jou wellicht interessante kansen om het bedrijf over te nemen.

Wij helpen je met je eigen bedrijf

Na de praktijkgerichte projecten in het eerste jaar en de opzet van een studentenbedrijf in het tweede, kun je ook écht gaan ondernemen als je zelf een bedrijf wilt oprichten. Is de start van je bedrijf een succes en heeft het groeipotentie? Dan ondersteunen wij zoveel mogelijk de doorstart.

Verder studeren?

Na je hbo-bacheloropleiding kun je een universitaire vervolgstudie doen, bijvoorbeeld de master Small Business and Entrepreneurship aan de Universiteit Groningen. Om probleemloos in te stromen in een master, kun je je bij Windesheim al tijdens de hbo-studie hierop voorbereiden.