Office Management

Toelating

Een mbo-, havo- of vwo-diploma op zak? Dan mag je de opleiding Officemanagement Associate degree volgen. Lees alles over toelating.

Ook starten in februari!

Je kunt met de AD Officemanagement ook starten in februari. Je moet je hiervoor - net als bij de start in september - aanmelden via studielink. In studielink kies je vervolgens voor het studiejaar en voor de startmaand februari. Je kunt je tot uiterlijk 15 januari van dat jaar aanmelden indien je wilt starten in februari. 

Mbo-diploma

Heb je een mbo-diploma niveau 4? Dan kun je je inschrijven voor onze Associate degree Officemanagement. Het is wel noodzakelijk dat je een volledig diploma hebt. Afzonderlijke certificaten zijn niet voldoende. 

Havo/vwo

Je bent toelaatbaar met een havo- of vwo-diploma, ongeacht je profielkeuze. 

Geen diploma en 21 jaar of ouder?

Ben je bij aanvang van de studie 21 jaar of ouder en heb je geen mbo-, havo- of vwo-diploma? Dan kun je het 21+ toelatingsonderzoek doen. Haal je de toets, dan ben je toelaatbaar tot je uitgekozen hbo-studie. Naast de algemene toets zijn er ook aanvullende toetsen speciaal voor deze opleiding.

Lees meer over het 21+ toelatingsonderzoek en de aanvullende toetsen

Buitenlands diploma

Heb je een buitenlands diploma dat gelijkwaardig is aan een havo-, vwo- of mbo-diploma? Dan kun je je in principe inschrijven.

Lees meer over toelating met een buitenlands diploma