Drie studenten die staan voor een scrumbord

Praktische informatie

Lees alles over voorlichtingsactiviteiten, kosten, inschrijvingen en meer.

Inschrijven

Is Officemanagement de studie voor jou? Schrijf je dan voor 1 mei in via Studielink. Door je op tijd in te schrijven kunnen wij een optimale leeromgeving en praktijkleerplaatsen bieden.

Schrijf je in voor Officemanagement

Studiekosten

Als student betaal je jaarlijks collegegeld. Daarnaast zijn er bij Officemanagement nog wat variabele kosten, bijvoorbeeld voor studiemateriaal en studieboeken. Hou ook rekening met extra kosten voor excursies.

Bekijk de studiekosten voor Officemanagement

Studievoorlichting

Op onze open dag krijg je een beeld over de opleiding als geheel. Tijdens Meelopen kun je je nog meer verdiepen in de opleiding Officemanagement. Kom je langs?

Lees meer over onze voorlichtingsmomenten

Associate degree

Een Ad-opleiding is vrij nieuw. Het is een tweejarig hbo-programma waar je, als je slaagt, een officieel erkende graad voor ontvangt: de Associate degree. Na je afstuderen kun je gemakkelijk doorstromen naar een andere hbo-opleiding.

Lees meer over Associate degree

Begeleiding

Studeren met een functiebeperking

Heb je extra begeleiding nodig vanwege bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D of autisme? Op Windesheim zijn voorzieningen aanwezig voor studenten met een functiebeperking. Meld het op tijd, dan voorkom je onnodige vertraging of uitval. Lees meer.

Studeren en ondernemen

Je kunt studeren en ondernemen combineren. Maar hoe pak je dat goed aan? Windesheim helpt je graag! Zo zijn er verschillende minors, maar we organiseren ook activiteiten en bieden faciliteiten als de WINcubator,een speciale ruimte voor studentondernemers in gebouw X. Lees meer.

Studentbegeleiding

We gaan er vanuit dat je er zelf alles aan doet om je studiepunten te behalen. Maar heb je behoefte aan wat extra hulp, dan kan Windesheim je op verschillende manieren helpen. Kom meer te weten over Studentbegeleiding.

Topsport

Topsporters zijn van harte welkom op Windesheim! Met onze topsportregeling kun je jouw studie goed combineren met sporten. Hoe dat precies werkt? Lees het hier. 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.