Office Management

Officemanagement (2-jarige Associate degree)

Voltijd in Zwolle

Vind jij het leuk om te regelen en te organiseren en wil jij een centrale rol spelen in een bedrijf? Start dan in september of februari met de tweejarige Ad Officemanagement!

In het kort

Een interne-, externe- en procesanalyse uitvoeren, directie ondersteunen, jij kunt het straks allemaal! Naast dat je een organisatie goed leert kennen, ontdek je ook alles over de bedrijfskundige, juridische, economische kant. Maar je krijgt ook vakken als marketing, bedrijfseconomie en HR-management. Kortom, jij staat centraal in de organisatie.

Meer over de opleiding

Jouw beroep

Dit Ad-programma leidt je op voor een brugfunctie binnen en tussen organisaties. Je hebt zicht op verschillende processen en de ondersteunende systemen. Als een spin-in-het-web organiseer en coördineer je zaken. Maar doorstuderen is na je afstuderen natuurlijk ook een optie.

Wat wordt mijn beroep?

Hulp bij studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over de studiekeuzeactiviteiten

Wat is een Associate degree?

Een Ad-opleiding is vrij nieuw. Het is een tweejarig hbo-programma waar je, als je slaagt, een officieel erkende graad voor ontvangt: de Associate degree. Na je afstuderen kun je gemakkelijk doorstromen naar een andere hbo-opleiding. 

Meer over de Associate degree