Logistics Management

Logistics Management (Logistiek en Economie)

Voltijd in Zwolle

Organiseer jij slim? Heb je vaak het idee dat het organiseren van iets beter of sneller kan? Misschien is onze voltijdopleiding Logistics Management (voorheen Logistiek en Economie) iets voor jou!

Studieprogramma Logistics Management

Je leert om allerlei (logistieke) processen goed te organiseren en te verbeteren. In plaats van in losse logistieke activiteiten/functies denk en handel je in termen van processen binnen en tussen organisaties. Denk bijvoorbeeld aan een opdracht om het proces tussen een transportbedrijf en een productiebedrijf te verbeteren of om in een ziekenhuis de planning voor operatiekamers te regelen.

Ontdek Logistics Management

Jouw beroep als logistiek expert

Als logistiek expert wordt er een beroep gedaan op je organisatietalent, je vermogen om te improviseren, verbeteren en structureren. Je vindt het leuk om te puzzelen; slimme oplossingen te vinden voor complexe problemen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij productiebedrijven, groothandels, retailers, openbaar vervoerorganisaties, logistieke dienstverleners, consultancy bureaus en ziekenhuizen.

Lees meer over je beroep

Hulp bij studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over onze voorlichtingsmomenten

Andries Overweg vertelt over de opleiding