International Business

International Business (International Business and Languages)

Voltijd in Zwolle | Engelstalig

Trekt een carrière in het internationale bedrijfsleven je? De Engelstalige opleiding International Business (voorheen International Business and Languages) bereidt je voor op een succesvolle start.

Studieprogramma International Business

Wij leiden je op om doelgericht aan het werk te gaan bij een bedrijf dat internationaal actief is. We leren je over wat er allemaal gebeurt in zo’n organisatie, hoe je relaties moet onderhouden met zakenpartners in bijvoorbeeld China of Maleisië en hoe te communiceren in twee verschillende talen. 

Ontdek alles over hbo international business

Beroep

In je toekomstige functie staan internationale organisaties centraal, zowel Nederlandse multinationals als bedrijven in het buitenland. Je bent met deze opleiding breed opgeleid en goed voorbereid op een veelbelovende carrière in de internationale zakenwereld. Maar doorstuderen is natuurlijk ook een optie.

Lees meer over het beroep (Engels)

Internationale praktijkervaring

Tijdens onze opleiding doe je veel ervaring op in de praktijk. Je doet meteen vanaf het eerste jaar al veel projecten voor internationale bedrijven, in het tweede jaar doe je een stage bij een internationaal bedrijf in het buitenland en in het vierde jaar studeer je af bij een internationale organisatie of bedrijf.

Meer over de praktijk (Engels)

Hulp bij studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over hulp bij studiekeuze