HBO-Rechten

Introductie

Studeren begint met een introductie. Je ontmoet klasgenoten en docenten en krijgt een rondleiding op de Campus. Ontdek hoe leuk Zwolle is.

Start van de opleiding

Het collegejaar start met de introductie-/Bruisweek, meestal in de laatste week van augustus. De lessen starten in de eerste week van september. Vanaf eind augustus staan de roosters online. Kijk daarvoor op de Windesheim App voor Studenten.

Introductie in Zwolle: Bruisweek

Foto met feestende studenten bij Memphis ManiacsDe Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Je leert je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier kennen. Het driedaagse programma bestaat uit activiteiten zoals een interactieve Citytour, een avondfestival, films, feesten, musea, dance en meer. Bovendien slaap je gezamenlijk op een centrale slaaplocatie. Hoe jouw Bruisweek eruit ziet, is afhankelijk van welke opleiding je volgt. Samen met jouw klas doorloop je namelijk een programma wat door jouw opleiding is samengesteld. Aansluitend op de HBO Bruisweek, kun je ook deelnemen aan een van de introducties van Zwolse studentenverenigingen. Kijk op bruisweken.nl voor meer informatie.