Finance Tax and Advice

Finance, Tax and Advice (Financial Services Management)

Voltijd in Zwolle

Money makes the world go round en de (technische) ontwikkelingen gaan razendsnel! Na de opleiding Finance, Tax and Advice heb jij de kennis en skills om daaraan bij te dragen.

Studieprogramma Finance, Tax and Advice

Finance, Tax and Advice is dé opleiding die opleidt tot financieel en fiscaal adviseur. Je leert alles over kredieten (o.a. hypotheken), financiële producten, verzekeringen, belastingen, etc. Maar ook hoe je jouw advies hierover afstemt op de behoefte van de klant. Je krijgt theorie en  brengt deze in de praktijk in projecten en stage.

Ontdek alles over de studie

Toekomst binnen de financieel-zakelijke branche

Na de opleiding kun je bijvoorbeeld als private banker, kredietanalist, belastingadviseur, financieel planner, financieel adviseur of bedrijfsfiscalist aan de slag bij onder meer banken, financieel-technische bedrijven, hypotheekverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven met een financiële afdeling.

Alles over het beroep

Hulp bij je studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over de voorlichtingsactiviteiten

Christian, student: verdieping geeft meerwaarde

“Dankzij de opleiding heb ik niet alleen de verschillende delen van de financiële sector dieper bestudeerd en hier veel van geleerd, ook heb ik mijn passie in deze sector gevonden. Ook de passie die de docenten in hun vakgebied hebben heeft hierbij sterk geholpen. Door de verschillende onderdelen die in de praktijk worden uitgevoerd, is dit gevoel enkel nog versterkt. Ik denk dat deze opleiding een goede basis legt voor zowel een baan in het bedrijfsleven als een aansluitende master.”

Lees meer over de stage van Christian en Richard