De hbo-opleiding Finance, Tax and Advice (FSM). Voor een toekomst binnen de financieel-zakelijke branche.

Finance, Tax and Advice (Financial Services Management)

Voltijd

Wil je later werken bij een bank of verzekeraar? Advies geven over hypotheken, beleggen of belastingen? Tijdens de hbo-opleiding Finance, Tax and Advice word je de professional die klaar staat voor de klanten.

Studieprogramma Finance, Tax and Advice

Relaties onderhouden, financiële producten ontwikkelen, beleid maken, adviseren, analyseren. Dat zijn werkzaamheden van een financieel zakelijke dienstverlener. Tijdens de hbo-opleiding Finance, Tax and Advice bereiden wij je hierop voor. De inhoud van de opleiding is gericht op de praktijk. Je werkt bijvoorbeeld met dezelfde software die financiële instellingen gebruiken.

Ontdek alles over de studie

Toekomst binnen de financieel-zakelijke branche

Je gaat werken in de financieel-zakelijke branche bij banken, hypotheekadviseurs, verzekeringsmaatschappijen, fiscale advieskantoren, de belastingdienst, beleggings- of effectenkantoren of grote multinationals met een professionele financiële afdeling.

Alles over het beroep

Hulp bij je studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over hulp bij studiekeuze

Maikel, student: verdieping geeft meerwaarde

'De opleiding Financial Services Management (nu Finance, Tax and Advice) is een hele goede springplank in de financiële wereld. In de opleiding is het mogelijk om Wft-diploma's te halen. Deze diploma's heb je nodig om bij een bank aan het werk te gaan.'

Lees meer over de stage van Maikel