Finance and Control

Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie)

Voltijd in Zwolle

Je leert een bedrijf van binnen én buiten kennen en je specialiseert je in de vaardigheden die een finance professional nodig heeft. Iedere student is uniek en daarom staat jouw persoonlijke ontwikkeling als finance professional centraal.

Waarom kiezen voor Finance & Control 

Vind je het vak bedrijfseconomie interessant? Kun je goed met cijfers én mensen omgaan? Ben je ondernemend en gemotiveerd om samen met anderen te werken aan financiële (bedrijfskundige) vraagstukken? Dan is de brede opleiding Finance & Control jouw studie!

Ontdek alles over de opleiding Finance & Control

Carrièreperspectieven 

Als bedrijfseconoom kun je het verschil maken. Je wordt breed opgeleid, zo kun je gaan werken als controller, business analist of op termijn als financieel directeur. Afgestudeerden werken in verschillende organisaties: MKB-bedrijven, internationale organisaties, multinationals, ziekenhuizen of in de accountancy.

Wat wordt mijn beroep met Finance & Control

Oud-student Mariëlle: 'Ik wil het verhaal achter de cijfers vertellen'

Mariëlle, afgestudeerde Bedrijfseconomie: "Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik graag het verhaal achter de cijfers wil vertellen. Niet alleen cijfers analyseren en processen in een organisatie doorgronden, maar ook de resultaten met collega’s en directie delen."

Lees wat Mariëlle nog meer heeft te vertellen

Anna van der Weerd vertelt over de opleiding (2:14)