Opleiding e-commerce

E-commerce (2-jarige Associate degree)

Vind jij ict én marketing interessant? En wil je leren hoe een bedrijf succesvol is met online zakendoen? Volg dan de tweejarige Ad-opleiding E-commerce!

In het kort

Tijdens de opleiding maak je kennis met de deelgebieden van E-commerce (WebShop management, Online Marketing, Logistiek, ICT en data-analyse) en leer je hoe de deelgebieden op elkaar inspelen. Je gaat een webshop opzetten en inrichten. Je leert hoe je online marketingcampagnes opzet en uitvoert om vervolgens de webshop te optimaliseren. Tot slot ga je in teamverband een complexe webshop managen. 

Meer over de opleiding

Jouw beroep

Na de opleiding heb je brede inhoudelijke vakkennis en beschik je daarnaast over vaardigheden om te kunnen samenwerken met de verschillende disciplines binnen E-commerce. Je kunt aan de slag als bijvoorbeeld webshopmanager, online marketeer of je gaat je verder specialiseren.

Lees meer over jouw beroep

Start in februari; inschrijven is bijna mogelijk!

De opleiding start in februari en in september. Wil je starten met de opleiding? Inschrijven bij Studielink is -ondanks eerdere berichten- nog niet mogelijk. Op heel korte termijn hopen we dit in orde te hebben! Wij sturen je graag een mailtje als je je kunt inschrijven. 

Geef me een seintje als inschrijven mogelijk is

Wat is een Associate degree?

Een Ad-opleiding is vrij nieuw. Het is een tweejarig hbo-programma waar je, als je slaagt, een officieel erkende graad voor ontvangt: de Associate degree. Na je afstuderen kun je gemakkelijk doorstromen naar een andere hbo-opleiding, zoals Ondernemerschap & Retail Management, Commerciële Economie, Communicatie of Logistiek Management.

Lees meer over Associate degree