Communicatie

Communicatie

Voltijd in Zwolle

Communiceren doet iedereen, maar wil jij daar expert in worden? Dan is de hbo-opleiding Communicatie zeker iets voor jou!

In het kort

Jij bent straks de professional die communicatieplannen maakt, evenementen organiseert, campagnes opzet en uitvoert, adviseert over communicatievraagstukken en content maakt voor de website en social media. Maar je leert nog veel meer. Uiteindelijk help je organisaties om hun doelen te bereiken.

Lees meer over de opleiding Communicatie

Sterk gericht op de praktijk

Jouw toekomst in de communicatie

Als communicatieprofessional houd je je bezig met alle aspecten van het communicatievak. Je maakt content voor websites, schrijft persberichten, plant de inzet van media en adviseert organisaties beleidsmatig. Ook organiseer je evenementen, begeleid je audiovisuele producties en analyseer je en schrijf je communicatieplannen. Je bent dus veelzijdig en helpt mensen in organisaties beter te communiceren.

Lees meer over het beroep

Marliz Schouten: 'Een dynamische arbeidsmarkt'

Waar wil ik later werken en welke functies lijken me leuk? Persvoorlichting, public relations en fondsenwerving. Ik maakte een optelsommetje en al snel werd me duidelijk dat de opleiding Communicatie hier goed op aansloot.

Lees meer